Spor
  • 30.9.2021 23:55

Pereira: Her geldiklerinde gol attılar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ardından yaptığı açıklamada, mağlubiyeti açıklamanın zor olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe evinde Yunan temsilcisi Olympiakos'u ağırladı.

Sarı-lacivertliler maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

Hatalar yapıldığını söyleyen Portekizli teknik adam, "Böyle bir mağlubiyeti açıklamak zor. Normalde yapmadığımız hatalar yaptık. Onlar ilk hatayı cezalandırdı. Basit top kayıpları yaptık. Merkezde kalabalıktılar, boşluk bulamadık. İkinci yarıya güçlü başladık.

"KALBİMİZLE OYNADIK"

Pozisyonlar bulduk. Kalbimizle oynadık ama bir kontratakla ikinci golü buldular. Sonrası zordu. İkinci gol bizim organizasyonumuzu bozdu. Denedik ama zayıf bir deneme oldu sonrasında.

Boşluklar verip üçüncü golü yedik. Zor bir maçtı. Bu 3 puanı telafi etmemiz lazım. Önümüzde pazar günü bir maç daha var. O maça hazır olmamız lazım." dedi.

"POZİSYON ÜRETİP ATAMADIK"

Pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayan Pereira, "Birçok pozisyon üretip atamadık. Onlar her geldiklerinde attılar. Bu seviyelerde basit hatalar yapmamak, ilk golü yememek gerekir. Anahtar budur. Onlar ilk golü attılar. Biz daha sonra iyi oynadık ve biz iyi oynarken ikinci golü attılar. O an maç bizim için bitti." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2021 23:21

İLGİLİ HABERLER