Gündem
  • 29.4.2019 23:42

Perinçek fena patladı!.. "Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar"

"Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar"

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmenliği'ni yaptığı ABC Gazetesi adlı internet sitesinde atılan "Perinçek’in yeni ortakları FETÖ’cü çıktı" başlığı Vatan Partilileri çıldırttı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar. ABC denen yalan sitesinin sahibi Merdan Yanardağ: Sen ve patronun Tuncay Özkan önce Kanaltürk'ü neden FETÖ'ye sattınız, onun hesabını verin!" dedi...

Vatan Partisi'nin gençlik yapılanması Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları arasında dirsek teması ABC Gazetesi sitesinde "Perinçek’in yeni ortaklarıFETÖ’cü çıktı" başlığı ile yayınlandı.

Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Öncü Gençlik’in 25. yıl kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini söylemişti.

Buradan çıkışla ve Osmanlı Ocakları'nın 2013 yılında attığı bir tweetten yola çıkarak atılan başlığa Vatan Partisi'nden sert tepki geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Perinçek 40 yıl FETÖ ile mücadele etmiş. Silivri zindanlarında FETÖ tertibi ile 6 yıl yatmış, ne gam.

Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar. ABC denen yalan sitesinin sahibi Merdan Yanardağ: Sen ve patronun Tuncay Özkan önce Kanaltürk'ü neden FETÖ'ye sattınız, onun hesabını verin!" dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2019 23:48

İLGİLİ HABERLER