Spor
  • 29.7.2019 09:51

Pes ettiler.. Ve Emre Mor Galatasaray'da

Genç yıldız, Cimbom'un 8'inci transferi olacak. Sarı kırmızılıların bedelsiz kiralama teklifini önce kabul eden ancak daha sonra vazgeçip 3 milyon Euro bonservis bedeli isteyen İspanyollar, Emre Mor’un, ‘Sadece Galatasaray’da oynarım’ diye ısrar etmesi üzerine pes etti. Genç yıldız 1-2 gün içinde imza atacak.

Ve Galatasaray Emre Mor transferinde de mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar, İspanya'nın Celta Vigo Kulübü'nde forma giyen kanat oyuncusunu 1-2 gün içinde kiralık olarak resmen renklerine bağlayacak. Bu transferin olumlu sonuçlanmasında Emre Mor'un tutumu büyük rol oynadı...

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, Emre için önce, "Kiralama bedeli ödemeyelim, bir sonraki transferinden yüzde 50 pay verelim" teklifini sundu. İspanyollar ilk etapta kabul etti ancak daha sonra Rennes Kulübü devreye girince fikir değiştirip, 3 milyon Euro bonservis parası istedi.

RENNES TALİP OLUNCA KARAR DEĞİŞTİRDİLER

Bonservis bedeli talebinde uzun süre ısrar eden Celta Vigo yönetiminin inadını kıran isim Emre Mor oldu. Galatasaray'da oynamayı çok isteyen genç futbolcu, Rennes'den gelen teklifi değerlendirmeye dahi almadı ve bu yöndeki görüşünü kulübüne iletti.Emre Mor'un, Galatasaray'ı seçmesinde Fatih Terim faktörü büyük rol oynadı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, kendisini A Milli Takım'a alarak Avrupa'da isim yapmasını sağlayan tecrübeli teknik adamla çalışmak istediği için sarı kırmızılı kulüpte karar kıldı.

Genç oyuncu, tıpkı Fulham'dan transfer edilen Jean-Michael Seri gibi düşük bir bedel karşılığında 1 yıllığına kiralanacak. Sözleşmesine satın alma opsiyonu da konulacak olan Emre Mor, transferin resmen açıklanmasının ardından Celta Vigo kampından ayrılarak İstanbul'a gelecek.

 

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 09:54

İLGİLİ HABERLER