Peş peşe acı haberler geldi: 2 şehit!

••2 dk okuma
Peş peşe acı haberler geldi: 2 şehit!

Hızlı Özet

“Savunma Bakanlığı, ilk yaptığı açıklamada Barış Pınarı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin havalı saldırısı sonucu bir askerin yaralandığını ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı.”






Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin havan saldırısı sonucu bir askerin şehit düştüğünü duyurdu. Bakanlık ikinci yaptığı açıklamada ise Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu bildirdi.



Milli Savunma Bakanlığı, peş peşe acı haberleri duyurdu.



Savunma Bakanlığı, ilk yaptığı açıklamada Barış Pınarı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin havalı saldırısı sonucu bir askerin yaralandığını ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı.



Bakanlık açıklamasında, “Barış Pınarı Harekat bölgesinde, 2 Aralık 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Meşru müdafaa hakkı çerçevesinde gerekli karşılık verilmiş, tespit edilen hedefler etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerini kullandı.



Irak'ta da bir şehidimiz var



Savunma Bakanlığı, yaptığı ikinci açıklamada ise Irak'ın Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık açıklaması şu şekilde:



"Irak kuzeyinde devam eden Pençe-3 harekatında, 2 Aralık 2019 tarihinde PKK’lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."




Bu haber 490 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Asayiş

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti

Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12893 Görüntüleme
Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!
Asayiş

Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!

Vanlı “Kara Haydar” olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında Ankara’da yürütülen ikinci bir soruşturma kapsamında İstanbul’da operasyon düzenlendi. Sarıyer Maslak’ta paraların saklandığı tespit edilen araçlarda yapılan aramalarda, yaklaşık 934 milyon TL tutarında euro ve dolar cinsinden döviz

Habervitrini11566 Görüntüleme
Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler
Asayiş

Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler

Fon soruşturmasında Tera'nın TLY fonunun Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu'na (TEFAS) açılmadan önceki ilk yatırımcıları ortaya çıktı. Aslan payının iki Tera şirketine ait olduğu yatırımcı listesinde Emre Tezmen'in çocuklarının da yer aldığı görüldü.

Habervitrini14493 Görüntüleme
Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı
Asayiş

Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı

Turgutlu ilçesinde lise yakınında öğrencilere av tüfeğiyle ateş açarak 11 öğrencinin yaralanmasına neden olan 15 yaşındaki H.O.’nun da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10465 Görüntüleme