Gündem
  • 26.1.2021 00:25

Peygamber Efendimize ve dinimize hakaret eden Ateist alçak hakkında soruşturma

Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in sayfasını yırtarak İslam'a hakaretler savuran İbrahim Atabey adlı alçaktan sonra Atabey'in akıl hocası olduğu bilinen Yakup Deniz bir video paylaştı. Yakup Deniz'in kullandığı ahlaksız ifadeler tek kelime ile kan dondurdu.

Youtube'da 'Akıl ve Bilim' adlı kanalda Yakup Deniz isimli bir sosyal medya kullanıcı, Hazreti peygamberimize hakaret içeren videolar yayınlıyordu.
Bu kişinin peygamberimizi (haşa) baskın, soygun yapan, cinayet işleyen biri olarak anlatması büyük tepki çekmişti.

Rusya'da yaşadığı öğrenilen İbrahim Atabey'in paylaştığı videodaki aşağılık tavırları, toplumda infiale sebep olmuş ve Atabey hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

Bir infial daha

İbrahim Atabey'in akıl hocası olduğu öğrenilen Yakup Deniz adlı kişi 'İbrahim Atabey yalnız değildir' başlığı ile bir video paylaştı. Almanya'da yaşayan Yakup Deniz adlı alçak, İbrahim Atabey'in bir suç işlemediğini savunduğu videoda kan donduran ifadeler kullandı. Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ahlaksızca hakaretler savuran densize sosyal medyada tepki yağdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile Peygamber Efendimiz Hazret-i  Muhammed'e (Aleyhisselatü vesselam)  hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Yakup Deniz hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından Yakup Deniz isimli kullanıcının YouTube sosyal paylaşım sitesindeki 22/01/2021 tarihli video içeriğinde peygamberimize karşı kullandığı hakaret içerikli sözler nedeniyle resen soruşturma başlatılmıştır."

İŞTE İSLAM DÜŞMANI KEMALİST VE ATEİST ALÇAĞIN PAYLAŞIMLARINDAN BAZILARI

Bu milleti adam gibi analiz eden ATATÜRK'Ü ancak anlayabilir. Nasıl başardın taş devrinden kalma insanlarla bunca işi gıpta ediyorum sana. Biz Fatiha suresinin, insanın Tanrıya ettiği dua olduğunu anlatamıyoruz . Tanrı sözü diyor.

Türkiye, şeriatçı örgütlerin odağı haline gelen terörist bir parti tarafından yönetiliyor. Bu konuda anayasa mahkemesi kararı var.

Türkçe yazmasını bilmeyen Eski başbakan Binali yine konuştu 'Ergenekon vardı, Balyoz vardı, bunlar yalan mıydı, vardı' Kumpas diyen de bunlar değil miydi?. Yahu bir insan yalan konuşup hırsızlık yapmasın ne dediğini bilemez saçmalar bazen de kendisini ele verir böyle bunun gibi

Yavuz Bahadıroğlu Belki bu ismi yeni kuşaklar bilmez ama ben bir kaç sıfatını söyleyeyim.
1- İnsanlık düşmanı
2- Atatürk düşmanı (Ultra Atatürk düşmanı)
3- Cumhuriyet ve çağdaşlık düşmanı.
4- Şeriatçı dinci katı bir faşistti.
Öldü fazla bir şey demeyeyim de Darısı Kıbrıs Eşeğine

Elinde ıncil sallayan faşist gitti.(TRUMP) Sıra elinde kuran sallayan bizim faşist de.

Kılıçdaroğlu sözde http://c.başkanı dedi, saldırıya linçe uğradı dün vasıflarını saydı bir bir bu gün tık yok! İslamcı budur çarpacaksın suratlarına pisliklerini, hırsızlıklarını, alçaklıklarını, Bunlar demokrasi hukuk, barış, kardeşlik, terimlerinden anlamaz.

Müslümanın aklını kullanmasına gerek yok zaten aklını kullandığı anda kafir olur. Yapacağı her davranış 1400 yıl evvel belirtilmiş. Bunun dışına çıkınca kafirdir. Evlenemiyor ise cariyeleri ile idare edecek, cariye edinmek için de cins besili atlar yetiştirecek. Ayet böyle der.

Ülke de dava açmadığı adam bırakmadı. Belki de bu dünya da toplumlar devletler ile yönetilmeye başladığından günümüze bunun kadar vatandaşına dava açan devlet adamı gelmemiştir. Pardon bu zaten devlet adamı değil.

Başöğretmen ilan etmişler bizim hırsızı! Doğru da yapmışlar bu millete yalanı öğretti, kindarlığı ve düşmanlığı öğretti, hırsızlığın yolsuzluğun dik alasını öğretti, bir yüzük ile gelip nasıl dünya zengini olmayı öğretti. Daha da önemlisi göt kılı olmayı öğretti

İslam din değildir. İslam, fetih ve ganimet ideolojisidir. EMPERYALİST yayılmacı bir ideolojidir. Başkalarının emeğini, çocuklarını, kadınlarını savaşıp GANİMET olarak alıp kadınlarını sex kölesi olarak kullanan ideoloji nasıl olurda ilahi yasa olur? SORGULAYIN

Arkadaşlar Çarşamba akşamı Ateizm Derneği TV de İslam ve kadın konusu ikinci bölümü var. İlginç ayetler ve hadislerle saat 21 de bekliyoruz.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 21:50

İLGİLİ HABERLER