Spor
  • 15.8.2009 16:37

PFA'YA GÖRE TUNCAY LİVERPOOL'A YAKIN

LONDRA (İHA) - İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'ne (PFA) göre Middlesbrough'dan ayrılacak olan milli futbolcu Tuncay Şanlı ünlü İngiliz ekibi Liverpool'la sözleşme imzalamak üzere.
İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) resmi İnternet sitesinde yer alan bir haberde, Middlesbrough forması giyen milli yıldız Tuncay Şanlı'nın ünlü Premier Lig ekibi Liverpool'a imza atmak üzere olduğu iddia edildi. Haberde, daha önce de Tuncay'la ilgilenen ancak transferi gerçekleştiremeyen Liverpool'un yeniden Tuncay'ı renklerine bağlamak için harekete geçtiği ifade edildi. Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in de zorlu sezonu düşünerek 27 yaşındaki futbolcunun transferine onay verdiği
savunuldu.
Haberde ayrıca Tuncay'ı Everton, Aston Villa, Tottenham Hotspur gibi İngiliz ekiplerinin yanı sıra Alman ekibi Stuttgart'ın da istediği ancakbu kulüplerin hiçbirisinin transferi sonuçlandıramadıkları belirtildi.
PFA'nın resmi İnternet sitesi ayrıca haberinde, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in, "Tuncay'ın ay sonuna kadar takımdan ayrılacağına inanıyorum" sözlerine de yer verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER