Spor
  • 6.8.2009 13:46

PIRLO AC MILAN'DA KALIYOR

MİLANO - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'nun takımda kalacağını bildirdi.
Berlusconi, 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Pirlo'nun takımda kalacağını, asbaşkan Adriano Galliani ve teknik direktör Leonardo ile yaptığı üçlü zirvenin ardından duyururken, Pirlo da kulübün resmi televizyon kanalı "Milan Channel"a açıklama yaptı.
Pirlo, kendisi için güzel bir gün olduğunu belirterek, "Kariyerime burada devam edeceğim için çok mutluyum. Asbaşkanımız Adriano Galliani'ye ve teknik direktörümüz Leonardo'ya burada kalmamı istedikleri için teşekkür ederim. Onlar benimle iletişime geçtiler. Ortaya çıkan sonuçtan herkes çok memnun oldu. Bu durumu ailem de memnuniyetle karşıladı. Böylece yaz boyunca hakkımda çıkan transfer haberlerinin biteceğini ve Milan ile birlikte daha iyi yerlere gidebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Öte yandan, golcü futbolcu arayışları devam eden kırmızı-siyahlı ekibin adı İspanyol ve İtalyan medyalarında çıkan haberlerde, Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar ile anılıyor.
İspanyol Marca gazetesinin haberinde ise, İtalyan ekibin Hollandalı futbolcu için Real Madrid ile yaptığı görüşmelerde 15 milyon avroyu gözden çıkartabileceği iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:54

İLGİLİ HABERLER