Asayiş
  • 3.7.2009 14:19

PİTBULL'LU TECAVÜZ DEHŞETİ !

BURSA'da iş bulma vaadiyle torna atölyesine getirdikleri 53 yaşındaki 3 çocuk annesi F.A.'yı(Fahriye Altun) pitbull cinsi iki köpekle tehdit edip tecavüz ettikleri öne sürülen 29 yaşındaki M.E.G.(Mehmet Emin Güven) ile 24 yaşındaki İ.K.'yı(İhsan Kars) gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Artvin'de yaşayan ve çocuklarını ziyaret etmek için geldiği Bursa'da, iş bulma vaadi ile kandırdıkları Fahriye Altun'u getirdikleri torna atölyesinde pitbull cinsi köpekle korkutup tecavüz ettiği öne sürülen M.E.G. ile İ.K.'yi gözaltına aldı. Polise verdiği ifadede cep telefonunu arayan tanımadığı bir kişinin kendisine iş arayıp aramadığını sorduğunu söyleyen Fahriye Altun, "Çocuklarımın yanında uzun süre kalacağım için temizlik işi yapabileceğimi söyledim. O kişide kabul etti. Sonra Arabayatağı Mahallesi'nden geçen metro istasyonunda buluştuk. Beni daha sonra isminin M.E.G. olduğunu öğrendiğim kişinin atölyesine getirdiler. Burada pitbull cinsi iki köpeği üzerime salıp tuttular. Çok korktum. Karşı gelmem halinde köpeklere beni parçalatacaklarını söyleyerek tecavüz ettiler" dedi.

Yöneltilen suçlamayı kabul etmeyen sanıklardan İ.K., "Onun hayat kadını olduğunu duyduk. Telefon ile aradım. 40 TL karşılığında ilişkiye girmeyi teklif ettik. Kabul etti. Arkadaşımın dükkanında 20 TL ben 20 TL'de M.E.G. vererek ilişkiye girdik. Sonra bizden şikayetçi oldu. Amacının ne olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Sorgulamalarından sonar "Tecavüz" suçundan mahkemeye çıkartılan iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER