Asayiş
  • 24.6.2014 09:29

Pizza götürürken ölüme gitti

Beşiktaş Palanga Caddesi'ndeki İstanbul Merkez Komutanlığı önünde saat 18.50 sıralarında meydana gelen kazada, bir pizza dükkanının motorlu servis elemanı Ferdi Aydın hayatını kaybetti.

İddiaya göre, kaza şöyle oldu: 34 GM 8986 plâkalı otomobili kullanan E.K., yanında iki kız arkadaşıyla birlikte Barbaros Bulvarı yönünde ilerlerken, Ferdi Aydın'ın kullandığı 34 TN 0504 plâkalı motosiklet aniden karşıdan gelen aracın arkasından çıkarak, E.K.'nin bulunduğu şeride geçti. E.K., direksiyonu sağa kırmasına rağmen, motosiklet araca çarparak savruldu. Bir pizza Motorlu servis elemanı Ferdi Aydın (20) kaza yerinde hayatını kaybetti.

"SOLLAMAYA ÇALIŞTI"

Kazanın görgü tanıklarından Koray Aydın, “Bir dakika önce filan oldu galiba kaza. Valla sollamaya çalışırken işte, gömdü. Sollamaya çalıştı çünkü abi. Burada bayağı bir trafik vardı, o da acele etti galiba. Sollamaya çalışırken arabaya gömmüş işte. Can çekişiyordu işte biz geçerken buradan. Ondan sonra da ölmüş. Valla kulağından filan kan geliyordu" dedi.

Olay yerine gelen polis ekibi inceleme yaparken, E.K. ve arkadaşları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın ardından polis caddede trafiği kontrollü olarak sağladı.

Yaprak Karadeniz / İstanbul DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:56

İLGİLİ HABERLER