Asayiş
  • 22.3.2021 10:16

PKK Ağrı'da AK partililerin arabalarını yaktı

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, PKK sempatizanlarının “AK Partili oldukları için” vatandaşlara ait araçları yaktığını iddia etti. Bu arada eylemi, PKK’nin de aralarında bulunduğu “HBDH” adlı oluşum üstlendi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, Ağrı'nın merkeze bağlı Fatih Mahallesinde bulunan vatandaşlara ait araçların “AK Partili oldukları için” yakıldığını iddia ederek görüntü ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıldız, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Ağrı Fatih mahallemizde ak davaya inanan kardeşimizin araçlarını yakan alçaklar. Siz Kürtlere acı ve gözyaşından başka bir şey vermediniz. Kürtlerin nezdinde taşeron, alçak bir terör örgütünden başka zerre-i miskal bir değeriniz yok. Alçak, ihanet şebekeleri (sözüm ona Kürtlerin savunucuları) dün akşam sırf AK Partili oldukları için vatandaşlarımızın araçlarını yaktılar. Allah'ın izniyle bu kervan hemşerilerimizin desteği ile yürüyecek. Taşeron terör örgütünün tüm alçak ve hain çabaları boşa çıkacak."

Alçak ihanet şebekeleri(sözüm ona kürtlerin savunucuları)dün akşam Sırf @AkParti'li oldukları için vatandaşımızn araçlarını yaktılar
Allah’ın izniyle bu kervan hemşehrilerimizin desteği ile yürüyecek
Taşeron terör örgütünün tüm alçak ve hain çabaları boşa çıkacak

HBDH üstlendi

Öte yandan olayı, PKK’nin de içerisinde yer aldığı Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) adlı oluşum üstlendi.

HBDH Kürdistan Komitesi adına yapılan açıklamada, “20 Mart 2021 günü 00:30 sularında Ağrı, Fatih Mahallesi Yaşar Eryılmaz Caddesi 190 sokakta bulunan AKP-MHP işbirlikçisi ve sömürgeci güçlere koruculuk yapan “Güngör ailesine” ait iş araçları ateşe verilmiştir. Bu başta Güngör’lere ve tüm işbirlikçi güçlere uyarı eylemidir.  İhanet ve işbirlikçilikten uzaklaşmaları için kendilerine bir şans daha vermek adına araçları imha edilmiştir” denildi.

Ağrı Fatih Mahallemizde Ak Davaya inanan kardeşimizin araçlarını yakan alçaklar... Siz kürtlere acı ve göz yaşından başka bişey vermediniz.Kürtlerin nezdinde taşeron, alçak bir terör örgütünden başka zerre-i miskal bir değeriniz yok..

Güncellenme Tarihi : 22.3.2021 10:19

İLGİLİ HABERLER