Gündem
  • 7.5.2021 16:44

PKK Elebaşı Bayık Kürtlere hakaret etti!.. Operasyonu durdurmak için neden tepki vermiyorsunuz

Terör örgütü PKK elebaşılarından Cemil Bayık hainlere kabus olan harekâtın durdurulması için görüntülü mesaj yayınladı ve Kürtlerin kendilerine destek vermediğinden şikayet ederek onlara ağır sözlerle hakaret etti. İşte terör örgütünün kirli yüzünü ortaya koyan son dakika gelişmesi..

Son dakika haberleri: Irak'taki terör kamplarına vurulan ağır darbelerle köşeye sıkışan PKK elebaşılarından Cemil Bayık, harekâtın durdurulması için, saklandığı delikten görüntülü mesaj yayımladı.

KÜRTLERE TERÖRE DESTEK VERMEDİKLERİ İÇİN HAKARET ETTİ

Doğu ve Güneydoğu'daki vatandaşların kendilerine destek vermediğini, sessiz kaldığını söyleyen teröristbaşı, "Kendine Kürt'üm, sosyalistim, devrimciyim diyenler neden hâlâ sessiz. Avrupa'da, Türkiye'de kimse kamuoyu oluşturmuyor.

Operasyonlara karşı çıkmayanlar değil demokrat, Kürt bile olamaz. Bize destek olmayan, operasyonların durdurulması için gerekli tepkiyi göstermeyenleri affetmeyeceğiz" dedi.Bayık, PKK elebaşılarından Murat Karayılan'ın da bir süre önce destek çağrısında bulunduğunu, ancak karşılık bulmadığını belirtti.


 

Güncellenme Tarihi : 8.5.2021 00:05

İLGİLİ HABERLER