PKK’nın malzeme depoları imha edildi

1 dk okuma
PKK’nın malzeme depoları imha edildi

Hızlı Özet

Muş’ta, terör örgütüne ait olduğu tespit edilen 3 malzeme deposu ve içerisindeki muhtelif yaşam malzemeleri imha edildi.


Edinilen bilgiye göre, Muş-Hasköy ilçesi kırsalında yapılan arazi arama tarama çalışmaları esnasında Gurri Tepesi bölgesinde 3 ayrı malzeme deposu içerisinde bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Depo ve içerisinde bulunan yaşam malzemeleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda olay yerinde imha edildi.

(İHA)



 


Bu haber 684 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14313 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13581 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12105 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9354 Görüntüleme