Gündem
  • 12.11.2020 21:04

PKK'dan kaçan 200 terörist teslim oldu

 PKK elebaşları şokta; 200 terörist seçimini yaptı.. Çökme noktasına getirilen eli kanlı terör örgütü PKK’da insan kaynağı kuruyan elebaşları elindekilerden de olmanın şokunu yaşıyor. İnsanlıktan uzak şartlarda çoğu kaçırılarak ya da kandırılarak örgüte kazandırılan bir bir güvenlik güçlerimize teslim olmaya devam ediyor. Teröristler ölmek ya da teslim olmak seçenekleri arasında tercihini teslim olmaktan yana yaptı. Örgütten adeta kaçış furyası başlarken Şırnak’tan bugün de yeni bir son dakika haberi geldi. Buna göre ailesiyle birlikte çalışılan bir PKK’lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu.

Terör örgütü PKK'dan kaçış devam ediyor. Elebaşlarına birbiri ardına giden son dakika haberleri adeta şok etkisi meydana getiriyor. Bugün Şırnak'ta ikna yoluyla 1 PKK'lı terörist daha teslim olurken kısa bir süre içerisinde zaten bitme noktasında olan terör örgütü eli kanlı PKK'da tam teslim olan terörist sayısı tam 200 ü buldu. İşte hainleri perişan eden operasyonlar gibi kaçarak teslim olanların da yüzlerle ifade edildiği son dakika haberi ve örgütte yaşananlar.

2015'TE KATILAN TERÖRİST BUGÜN TESLİM OLDU

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları neticesinde 2015 yılında terör örgütüne katılan bir terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Güvenlik güçlerine teslim olduğu anda bitkin olduğu gözlenen teröristin emniyetteki sorgusuna devam ediliyor.

KISA SÜREDE ÖRGÜTTEN KAÇARAK TESLİM OLANLARIN SAYISI 200'E MERDİVEN DAYADI

Yürütülen ikna çalışmaları kapsamında, yılbaşından bu yana terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan örgüt mensubu sayısının 197'ye ulaştığı öğrenildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.11.2020 21:27

İLGİLİ HABERLER