Gündem
  • 10.9.2013 18:44

PKK'nın açıklamaları Ankara'yı hareketlendirdi

TÜRKER BEKTAŞ
ANKARA  - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi’ne yarın da devam edilecek. Toplantının yarınki kısmında gündem ‘çözüm süreci’ olacak.
Başbakanlık Resmi Konutu’nda bugün saat 15.30’da başlayan Güvenlik Zirvesi sona erdi. Güvenlik Zirvesi’ne yarın da devam edilecek. Yarın saat 11.00’de başlayacak toplantıya da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.
Toplantının yarınki gündeminde ise ‘çözüm süreci’ olacak. Kurmayların üzerinde çalışmalarını tamamlayıp Başbakan Erdoğan’a sunduğu demokratikleşme paketinin de ele alınacağı zirvede, PKK’nın çekilme süreci başta olmak üzere örgüt tarafından çekilmenin durduğuna yönelik açıklamaları değerlendirilecek. Toplantıda, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın çekilme konusunda bazı istihbari bilgileri paylaşması bekleniyor.
Yarınki toplantıya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Danışmanı Yalçın Akdoğan’ın katılması bekleniyor.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:08

İLGİLİ HABERLER