Asayiş
  • 29.11.2011 00:20

PKK'NIN UYUŞTURUCU TIR'I ELE GEÇİRİLDİ!..

Irak'tan Avrupa'ya uyuşturucu gönderip buradan gelen paralarla silah ve mühimmat alan PKK bu kez polise yakalandı.Eskişehir'de yakalanan uyuşturucunun piyasa değerinin toplam 2 milyon euro olduğu bildirildi.

Terör örgütüne ait 72 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun değeri 2 milyon avro...
Terör örgütüne büyük darbe vuruldu.Cumartesi günü Eskişehir'de düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon avro olan 72 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Oparasyonun görüntüleri medyaya dağıtıldı, uyuşturucunun terör örgütüne ait olduğu açıklandı.

Terör örgütünün Avrupa'ya bir TIR ile uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaşan güvenlik güçleri harekete geçti. Adana ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri TIR'ı takibe aldı.

Ve operasyon için düğmeye basıldı. Yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunan TIR, Eskişehir'de durduruldu. TIR didik didik arandı.

Aramada, yakıt deposunda gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 2 milyon avro olan 72 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan TIR sürücüsü, tutuklandı.

"Uyuşturucu Terör Örgütüne Ait"

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, ele geçirilen uyuşturucunun terör örgütüne ait olduğunu söyledi.

Avcı, "Bu da örgütün sevkiyatlarından biriydi. Böyle bir darbe vuruldu. Örgüt, Avrupa'yı, Avrupa gençliğini böylece zehirlemiş oluyor" dedi.

Mehmet Avcı, Avrupa ülkelerini bir kez daha uyaran Avcı, "Avrupa'nın buna göre de tavır alması lazım. Buna göre davranması lazım Avrupa Birliği ülkelerinin aslında" diye konuştu.

Operasyonla binlerce insanın zehirlenmesinin önüne geçildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER