Yaşam
  • 5.1.2015 16:34

Polat Alemdar'ın yerine Akif mi geçiyor

Polat Alemdar'ın yerine Akif mi geçiyor? ali buhara mete,kurtlar vadisi

Tekirdağlı yazar Tayfun Şahin tarafından, 'Trakya Kitap Okuyor' projesi kapsamında organize edilen 1. Namık Kemal Kitap Festivali'nde Tekira AVM’de sevenleri ile buluşan Ali Buhara Mete, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat, Akif ve Cahit karakterlerinin birlikte yürümesinin daha önemli olduğunu belirtti.

Dizide Polat Alemdar’ın yerine geçmek gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Ali Buhara Mete, Polat karakterinden bir tane olduğunu ifade ederek, "Herkes Polat Alemdar’ın yerinde olmak ister ama Polat Alemdar’dan bir tane var. Dolayısıyla başka bir tane Polat Alemdar yok. Akif karakteri ayrı, Cahit karakteri ayrı, dizinin her karakteri ayrı.

Dizinin önemli mesajlarından bir tanesi bu birliktelik ve beraberlik mesajıdır. Polat Alemdar ile birlik olmaları beraber olmaları. Onların bir bütün olmaları dizinin güzel olan tarafı. Dolayısıyla Polat’ın yerinde olmak gibi öyle bir temenni ve dilek söz konusu değil. Bu birlikteliğin devam etmesi konusunda benim en büyük dileğim var. Aynı bu şekilde Polat, Akif, Cahit karakterlerinin birlikte ve omuz omuza yürümesi benim için Polat Alemdar’ın yerinde olmaktan daha önemli. Çünkü Polat Alemdar gibi bir karakter ne seyircinin ne de başka birisinin benim arzulayacağım bir şey" dedi.

Dizide Akif karakterini üstlenmesindeki detaylardan bahseden Mete, "Akif karakterine sıcak bakmamın sebebi karakterin Arnavut oluşudur. Karadenizlilerle Arnavutların benzer özellikleri vardır. Dizideki Akif’in Arnavut oluşu da benim işimi kolaylaştıran etmenlerden bir tanesidir. Şu anda Kurtlar Vadisi’nde oynamaktan gurur duyuyorum. İleride başka projeler de olabilir. Yakın planda bu projede devam edeceğiz gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

SERHAT YEŞİLİPEK

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:07

İLGİLİ HABERLER