Spor
  • 29.9.2008 01:28

POLAT: 'ARTIK GOL YEMEYELİM!..'

Polat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''Alınan 3 puan ve atılan 4 gol sevindirici. Yalnız maçları artık gol yemeden tamamlamamız lazım'' dedi.
Karşılaşmanın ilk yarısında sergilenen futbolu beğendiğini söyleyemeyeceğini kaydeden Polat, ''İkinci yarı ise futbolcularımız ve dolayısıyla seyirciler maçtan zevk aldı. Galatasaray takım olma yolunda devam ediyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Çok daha iyi olacağız'' diye konuştu.
Polat, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine, ''Biz o konuyu kapattık ve Emre'yi unuttuk. Kendi yolunu çizdi. Allah yolunu açık etsin'' derken, Lincoln'ün yükselen form grafiğiyle ilgili soruya da, ''Lincoln sakat olmayınca futbol, şov, performans ve sonuç adına ortaya çok şey koyabiliyor. Daha dün kendisine sorduğumda henüz istediği düzeyde olmadığını söyledi. Bir de o düzeye geldiğinde herhalde çok güzel şeyler izleyeceğiz'' yanıtını verdi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise ellerindeki takımın maç oynadıkça daha iyi olacağına inandıklarını söyledi.
Sezgin, sakatlıkları mazeret görmeden ellerinde olanların en iyileriyle yollarına devam ettiklerini ve ortaya konan futbolun kendilerini memnun ettiğini kaydederken, Lincoln'ün de giderek daha iyi olacağına inandığını belirtti.
Galatasaray'ın sağlık heyetinde bazı değişikliklere gideceği yönünde spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine, kendilerin bu konuda bir açıklamalarının bulunmadığını ifade eden Sezgin, ''Ama çok sakat oyuncumuz var ve bazı düzenlemeler yapabiliriz. Bu sağlık heyetimizde kadro bazında, düzen bazında ve çalışma prensipleri bazında olabilir. Çok kaliteli bir sağlık ekibimiz var. Biz en iyi ürünü ortaya çıkarmaya ve sorunları çözmeye çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER