Spor
  • 31.3.2009 00:00

POLAT BOMBAYI PATLATTI!..

Adnan Polat, bu şok iddiayı ortaya atarken, basın toplantısının ilerleyen dakikalarında bunları kendisine söylenen TFF'ye çok yakın bir arkadaşı olduğunu da açıkladı.

İşte Polat'ın açıklamaları...

Adnan Polat bomba gibi bir iddia daha ortaya attı: "2. yarı başlarken G.Saray'a ilk 6 maçta kıyılacağı söylendi. Ben güldüm geçtim. Lincoln’ün ilk 30 dakikada atılacağı söylendi. Ona da güldüm geçtim. Bu senaryolar gerçekleşmesi, hakem raporlarının değiştirilmesi, MHK’ye güvenimizi sarstı."

Buna ihtimal bile vermediğini ve gülüp geçtiğini kaydeden Polat, şunları söyledi:

"Sivas'ta başlayan olaylar, ardından Kayserispor maçı. Lincoln'ün sahadan atılacağı söylendiğinde de inanamadım. Bunlar bana söylendiğinde, Yurdeşen Karasahan ve Haldun Üstünel de yanımda vardı. Bu şekilde senaryolar geliyor ve gerçekleşiyor. Daha sonra rapor değişiklikleri ve bunu MHK başkanının kendisinin televizyonda değişikliklerin olduğunu söylemesi. Bizim MHK'ye güvenimizi sarstı. En önemlisi hakemlerimiz yanlış yönlendiriliyor. Burada belli revizyonlar, radikal önlemler şart. Olmuyor, bir çok Anadolu kulüpleri de rahatsız. Bizim istediğimiz futbol iyi yönetilsin."

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER