Spor
  • 31.7.2009 03:43

POLAT: 'BU DAHA BAŞLANGIÇ!..'

Adnan Polat takıma övgüler yağdırdı... Galatasaray Başkanı, İsrail'de aşırı sıcak altında oynamalarına rağmen futbolcularının gösterdiği performanstan mutluluk duyduğunu belirterek, "Herkes görevini harfiyen yerine getirdi. Yediğimiz ilk golden sonra futbolcularımın maçı lehine çevirmek için yaptıkları mücadeleden gurur duydum. Sahada kötü oynayan bir futbolcu bile yoktu" dedi.

TAKIMIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Netanya'yı eze eze yendiklerini vurgulayan Adnan Polat, "Bu takıma daha Elano da katılacak. Hocamız Rijkaard takımın çehresini kısa zamanda değiştirdi. Her şey yolunda gidiyor. Netanya önünde aldığımız galibiyetin bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Bu sezon sadece ligde ve kupada değil, Avrupa'da da başarılı olmak için işi sıkı tutacağız" ifadesini kullandı.

FRANCO ALKIŞ ALDI
Galatasaray'ın bu sezon transfer ettiği Arjantinli kaleci Leo Franco dün ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Başarılı eldiven yaptığı kurtarışlarla alkış aldı. Bir başka yeni transfer Keita ise oyuna 66. dakikada Kewell'ın yerine girerken oynadığı sürece tutuktu.

SEVİNÇ YUMAĞI
G.Saray, Netanya karşısında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmayı bildi. Sarı- Kırmızılı futbolcular attıkları gollerden sonra sarmaş dolaş oldu. Cimbom böylece turu büyük ölçüde garantilemiş oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER