Spor
  • 29.11.2007 12:24

POLAT: HAKAN'IN ARTIK G.SARAY'DA YERİ YOK

“Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür’ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez. Kendisine de bunu aynen söyledim”

Galatasaray’daki “gizli çekişme” Hakan Şükür’ün GS TV’ye verdiği röportajla gün yüzüne çıkmıştı. Ne demişti Hakan Şükür o röportajında, hatırlayalım: “Adnan Polat düşündüğünü söyleyebilen bir insandır. Bana daha önce futbolu ne zaman istersem o zaman bırakacağımı söylemişti. Şimdi de böyle haberler çıkıyor. O zaman acaba Adnan Polat gazeteciyle farklı benimle farklı mı konuşuyor, diye düşünüyorsunuz. Ben kaptanım, takımdan gelen istekle, yöneticiye parayı sorunca, ertesi gün gazetelerde ‘Hakan parayı sordu’ diye manşet oluyor!” Hakan’ın bu açıklamaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat tarafından, “Röportajın kasetini izledikten sonra yanıt vereceğim” diye geçiştirilmişti. Polat’la Yunanistan seyahati öncesinde Atatürk Havalimanında karşılaşınca biraz konuştuk. Ben sözü Hakan Şükür ve açıklamalarına getirince Adnan Polat net konuştu.. Yani öyle lafı evirip çevirmedi. Belli ki hazırlıklı ve Hakan’a kızgındı..

HAKAN ŞÜKÜR OLMASAYDI

Söze, “O sözleri eğer Hakan Şükür değil de, başka biri söylemiş olsaydı, sezon sonuna kadar kadro dışıydı. Ama onun ayrıcalığı var. O yüzden sezon sonuna kadar kalacak” diye başladı.. Ve şöyle de bitirdi: “Ben varken Hakan Şükür Galatasaray formasını önümüzdeki yıl giyemez. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda onun yeri yok. Sezon sonunda ya jübile yapacak, ki istemiyor, ya da yollarımız ayrılacak. Kendisine de bunu aynen söyledim. Sürekli olarak bir basın toplantısı yapacağını söylüyor. Bekliyorum o toplantıyı yapmasını, bakalım neler söyleyecek. Ama bu toplantıyı bir türlü de düzenlemiyor.”

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER