Spor
  • 13.10.2008 03:05

POLAT KESTİRİP ATTI!.. KRİZDE YOK SKİBBE'DE SORUN DA YOK

Adnan Polat, "Bizi kriz ortamında gibi gösterip aşağıya çekmeye çalışıyorlar. A Milli Takım’a bakın 5 futbolcu G.Saray’dan. Bir de bunun üzerine kaliteli yabancılarımızı koyun. Bu sezonu başarıyla tamamlayacağız" dedi.
G.SARAY’da ne teknik heyet içinde ne de kulüp içinde kriz falan yok. Bizi aşağı çekemezler’
Bu sözler Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a ait. Sarı kırmızılı kulüpte 3 gün önce teknik direktör Michael Skibbe’nin yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp’ın görevlerinden alınması üzerine yönetim içinde panik havası yaşandığı ve acilen bir teknik direktör arayışının start aldığı dilden dile dolaşmaya başlamıştı.
Kutlamaya katıldılar
Futbol komitesi içinde sıkıntılı günlerin yaşandığı konuşulurken G.Saray Başkanı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, bu söylentileri AL-Jemal Restaurant’ta mutlu tablolarıyla bozdu. Bosna maçını izleyen Polat, karşılaşmanın ardından Haldun Üstünel ile birlikte Beyoğlu’nda bulunan Al-Jemal Restaurant’ın yolunu tuttu. Ezeli rakipleri Fenerbahçe’yi yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Galatasaray Kız Basketbol Takımı’nın kutlamasına katılan Polat ile Üstünel ’Kriz yok’ mesajı verdi.
Hedeflerimiz büyük
İkili gecede, camianın önde gelen isimlerinin ’Teknik direktör konusu ne olacak’ sözleri üzerine gayet net cevap verdi. Kupanın da gelmesi ile birlikte bir hayli keyiflenen Polat’ın "Yönetimde ve takımıda kriz ya da sorun yok. Skibbe takımının başında. Ne desek farklı yerlere çekiliyor. Skibbe’nin Trabzonspor maçına iyi hazırlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray’ı kriz ortamında gibi gösterip aşağıya çekmeye çalışıyorlar. İyi bir takımız, büyük hedeflere koşacak kadromuz var. A Milli Takım’da bu akşam (önceki akşam) kazanan takımı gördünüz. 5 tanesi Galatasaray takımından idi. Bir de bunların üzerine kaliteli yabancılarımızı koyun. Bu sezonu başarıyla tamamlayacağız" dediği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:27

İLGİLİ HABERLER