Spor
  • 1.4.2009 00:00

POLAT PATRONLUĞA SOYUNDU!..

Galatasaray'da Başkan Adnan Polat "Futbolun" patronluğuna soyundu. Bugüne kadar futbol takımıyla birebir görüşmeler yapan Futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'den bilgiler alan Başkan Polat'ın , bu haftadan itibaren , Florya Tesislerine "kamp kuracağı" hem teknik direktör Bülent Korkmaz hem de futbolcularla özel görüşmeler yapacağı ortaya çıktı.

Başkan Adnan Polat'ın ilk olarak Lincoln sorununu çözmekle işe başlayacağı öğrenildi. Başkan Polat'ın bugün İstanbul'a dönecek olan Lincoln'le yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başbaşa bir görüşme yapacağı ve performansını yükseltmesi için formüller önereceği belirtildi.

Başkan Polat'ın Brezilyalı yıldıza sezon sonunda ayrılmak isteyip istemeyeceğini de soracağı ve böyle bir isteği olması durumunda kendisiyle yollarını ayırabileceklerini de söyleceği öğrenildi

Bu arada Başkan Adnan Polat, Galatasaray dergisine verdiği röportajda UEFA Kupası'nda çeyrek finalin eşiğinden döndüklerini hatırlatarak, "Gereken dersleri çıkartıyoruz. Bu yılı Avrupa'da Galatasaray'ı hatırlatma yılı olarak görüyoruz" dedi.

Galatasaray dergisi, Başkan Polat'ın "İkinci kez bir UEFA Kupası finali oynamak olarak koyduğumuz hedefimizden dört karşılaşma kala, üstelik önde olduğumuz bir maçın ardından uzaklaşmak, hepimizde büyük üzüntü yarattı." sözlerine yer verdi.

Bu arada Galatasaray Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Serkan Çalık ve Murat Akça takımla çalışmalara başladı. Servet Çetin, Emre Güngör ve Nonda fizyotrapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürüyorlar. (LİGTV)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:37

İLGİLİ HABERLER