Spor
  • 9.7.2009 02:47

POLAT SNEİJDER İÇİN AVRUPA SEFERİNE ÇIKIYOR!..

Rijkaard'ın mutlaka alınmasını istediği Wesley Sneijder için Başkan Adnan Polat, Avrupa seferine çıkıyor.İnter'e transferi gerçekleşmeyen Portekizli Deco da Sarı-Kırmızılılar'a "Beni alın" diye haber gönderdi...

Galatasaray, en önemli bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Adnan Polat, Real Madrid'in kadroda düşünmediği Sneijder'in transferine son noktayı koymak için bugün Hollanda'ya uçuyor. Başkan Polat'ın bu transferin ekonomik kaynağını Ülker'den sağladığı öğrenildi. Sneijder'e İngiliz kulübü Chelsea'nin de talip olduğu ve 15 milyon Euro vermeyi kabul ettiği şeklindeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.

DECO GELMEK İSTEDİ

Sneijder transferini bitirmek için uğraşan Galatasaray yönetimine bir sürpriz haber de Deco'dan geldi. Daha önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Portekizli yıldızın İnter’e transferi gerçekleşmeyince, menajeri aracılığıyla "Daha önce önerdiğiniz rakamda biraz daha artış yapın. Eğer şartlar istediğim gibi olursa Rijkaard'la çalışmayı çok isterim" şeklinde haber gönderdiği belirtildi.

SON KARAR SNEIJDER

Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın da tercihini Sneijder'den yana kullanacağı öğrenildi. Rijkaard'ın Başkan Polat'a, "Sneijder hem daha genç hem de takım oyununa daha uygun bir isim. Saha içinde arkadaşlarına daha çok yardımcı oluyor. Çok ahlaklı ve disiplinli bir oyuncu" şeklinde alınması için tavsiyede bulunduğu bildiriliyor. Başkan Adnan Polat'ın da tercihinin Sneijder olduğu ifade ediliyor.

2 TRANSFER DAHA VAR

Galatasaray'ın yapacağı transferlerle ilgili önemli bir ipucu da Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'den geldi. Dış transferde Sarı- Kırmızılı ekibin adeta eli ayağı olan Üstünel, "Savunmaya ve orta sahaya 2 transfer daha yapacağız. Hocamızın isteği doğrultusunda bu oyuncuları almak için çalışmalarımız sürüyor. Transferleri bir an önce bitirip hedeflerimize motive olacağız" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER