Spor
  • 11.10.2008 11:04

POLAT, TERİM'E TEKLİFİ KONYA MAÇINDA YAPTI!

Alınan bilgiye göre, Ali Sami Yen'de ilk devresi 1-1 neticelenen ve G.Saray'ın, Konyaspor'u 4-1 yendiği maçın devre arasında Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Tunca Hazinedaroğlu ile birlikte Fatih Terim'in yanına gitti. Zaman'da Osman Aykut imzasıyla yer alan habere göre, bu sezon Kewell, Meira, De Sanctis ve Baros gibi kaliteli yabancı oyuncularla takımı güçlendiren Başkan Polat'ın başarılı hocaya takımı nasıl bulduğunu sorması üzerine, Terim takımdan övgüyle bahsetti. Bunun üzerine Adnan Polat'ın, "Hocam, takımı çok beğendiysen hemen kulübeye otur. Bu takım senin." dediği bildirildi.
GALATASARAY GÜNLÜĞÜ
'Burada kalır mıyım, belli olmaz!'
Galatasaray'da, son maçlarda formu yükselen Cassio Lincoln çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, çocukluğunun çok zor geçtiğini belirtirken, Türkiye'de kalıp kalmayacağı hakkında net konuşmadı: "Burada kalır mıyım, belli olmaz." Cassio Lincoln, F.Bahçe ile oynanan derbi maçların önemli olduğunu; ancak tek bir galibiyetle şampiyon olunmadığına dikkat çekti.
Kewell, Bursa yerine İngiltere'ye gitmiş
Geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında ilk yenilgiye uğrayan G.Saray'da Avustralyalı yıldız Harry Kewell, sakat olduğu gerekçesiyle bu maçta forma giyememişti. Kewell'ın sakat olmadığı ve eşinin ciddi rahatsızlığı sebebiyle apar topar İngiltere'ye gittiği iddia edildi. Yönetimden özel izin aldığı belirtilen Kewell'ın, özel kondisyoneriyle çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER