Dünya
  • 29.9.2014 14:45

Polis çamurda kız cesedi arıyor

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Hanwell semtinde 10 gün önce ortadan kaybolan 14 yaşındaki Alice Gross’u arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Metropolitan Polis teşkilatı olayla ilgili olarak iki kişiyi cinayet suçlaması ile tutukladıklarını açıkladı.
Litvanyalı katilin kıza tecavüz ettiği sanılıyor.

25 ve 55 yaşlarındaki iki adamın sorgusunun halen devam ettiğini belirten polis yetkilileri, şüphelilere yöneltilen cinayet suçlamasına rağmen Alice Gross’u canlı bulma konusundaki umutlarını halen kaybetmediklerini iddia etti.
 
Polis yetkilileri anoreksi hastası olduğu belirtilen Gross’un “bir çok sağlık probleminden müzdarip olduğunu, bu nedenle genç kızı bir an önce bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını” söyledi.
 
KANALLARI ARIYORLAR
 
Gross’un halen hayatta olabileceğine dair umutlar tükenmemiş olsa da polis yetkililerinin uzman dalgıçlarla birlikte Gross’un ailesinin evinin yakınlarındaki kanallarda arama çalışmaları yaptığı dikkat çekti.
 
Polis, en son 28 Ağustos günü evinin yakınlarındaki bir köprüde yürürken güvenlik kameralarına yansıyan genç kızı aradıkları alanı genişlettiklerini söyledi ancak aramanın tam olarak nerelerde devam ettiğini belirtmekten kaçındı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER