Gündem
  • 31.10.2012 08:56

Polis, CHP'li Keskin'in korumasını heryerde arıyor!..

Ankara'daki olaylarda emniyet müdürü yardımcısının burnunun kırılmasından sorumlu tutulan Adnan Keskin'în koruması heryerde aranmaya başlandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığı (habere git) Ankara'daki 'Cumhuriyet yürüyüşü'nde 15 polis yaralanmıştı.

Bu polislerden biri de, Güvenlik Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz'dı ve burnu kırılan Azmaz ameliyat edilmişti.

Azmaz'ın yaralanmasına, CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin'in koruması Yurtal Gültekin'in neden olduğu ve savcılığın koruma hakkında yakalama kararı çıkardığı kaydedildi.
 

Ulus'taki olaylarda, CHP’li vekillerle yaşanan tartışma sırasında atılan bir plastik şişenin burnuna isabet etmesi sonucu yaralanan Azmaz'ın 15 gün iş göremez raporu aldığı belirtildi.

Bu olayla ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığın'ın talimatıyla Yurtal Gültekin hakkında yakalama kararı çıkatıldığı, olay anına ilişkin kamera görüntülerinin de istendiği belirtildi.

Bu arada olaylarda yaralalan 15 polisten 5'inin kafasına dikiş atıldığı ve bu polislerin adli tıp raporu aldıkları kaydedildi.

 

NTVMSNBC
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER