Asayiş
  • 13.1.2014 23:06

Polis kıskançlık cinneti getirdi

Balıkesir'de, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada polis memuru E.Ç., hemşire olan eşi Pervil Ç.'yi (42) çalıştığı hastanenin Yoğun Bakım Servisi'nde tabancayla yaraladı.

Balıkesir'de bir polis memuru hemşire olan eşini hastanede görevi başında olduğu sırada silahıyla vurdu. Polisin kafasına iki el ateş ettiği hemşire eşi ameliyata alınırken, şüpheli koca ise hastane polisi tarafından yakalanarak ekiplere teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, bu akşam saat 20.00 sıralarındaki olay Balıkesir Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Kepsut İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru E.Ç. (42), Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde hemşire olan eşi P.Ç.'yi hastane görevi başında olduğu sırada yanına gidip silahıyla başına ateş etti. İki el ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan şahsı hastane polisi yakalayıp etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken yaralanan yoğun bakım hemşiresi ise hemen ameliyata alındı. Başından iki kurşun isabet ettiği belirtilen hemşire P.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, olayla ilgili görgü tanıkları iki çocuk sahibi olan aileden polis memuru E.Ç.'nin Balıkesir'de görev yaparken kendi isteği ile Kepsut ilçesine tayin olduğu ve burada görev yaptığı, çiftin Balıkesir'de ikamet ettiklerini, polis memurunun eşiyle ilgili kıskançlık cinneti geçirdiğini ileri sürdüler. Silahıyla birlikte yakalanan E.Ç. Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltında tutuluyor. Bu arada, ağır yaralanan hemşire için hastanedeki sağlık görevlileri seferber olurken, P.Ç. için 0 Grubu rh pozitif kan anonsları geçildi. 

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, acı bir olay yaşadıklarını belirterek, "Hemşire hanım ameliyata alındı. Arkadaşlarımız gerekeni yapıyor. Başına isabet eden iki kurşun olduğu söyleniyor. Arkadaşlarımızın ifadesi bu. Durumu kritik. inşallah iyi olur" dedi. İş arkadaşları Pervin Ç.'nin çok iyi bir kişiliğe sahip olduğunu, herkesin yardımına koştuğunu ve herhangi bir sorunun bulunmadığını bildiklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:30

İLGİLİ HABERLER