Asayiş
  • 30.5.2006 01:01

POLİS MEMURU "BENİ BİTİRDİN" DEYİP RUS KIZI KAFASINDAN VURDU

İzmir'de otel odasında dehşet. 'Bu kadın beni artık bitirdi' diyen genç polis Rus sevgilisinin kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdükten sonra intihar etti
İzmİr polis camiasını şok eden olay Basmane Fevzipaşa Bulvarı'ndaki Yeni Huzur Oteli'nde meydana geldi. İddiaya göre İzmir Çevik Kuvvet'te yaklaşık 7 ay önce göre ve başlayan Ahmet Çağrı Ç (22) adlı polis memuru önceki gece saat 24.00 sıralarında bir gece kulübünde çalışan Rus uyruklu Alexandra Makarova (21) adlı kadınla otele geldi ve 110 nolu odaya çıktı.

SESSİZLİĞİ SİLAH SESİ BOZDU
Sabaha karşı 04.00 sıralarından odadan iki el silah sesi yükseldi. Odaya giren görevliler iki genci kanlar içinde görünce polise haber verdi. Hastaneye kaldırılan polis memuru ile Makarova kurtarılamadı. Birkaç aydır beraber oldukları belirlenen Ahmet Çağrı Ç. ile Makarova'nın 5 gündür otelde kaldığı belirlendi. Olayın aşk cinnetinden kaynaklandığı sanılıyor. Silahın kimin kulandığı ise araştırılıyor.

BORÇLAR SIKINTIYA SOKTU
Son günlerde çok sıkıntılı görüldüğü ve yakın arkadaşlarına 'Bu kadın beni bitirdi'' dediği öğrenilen genç polis memurunun, borç nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, konuyla ilgili soruları yanıtlarken, olayın çok üzücü olduğunu belirtti ve, 'Henüz 6-7 aylık polis memuru. İkili arkadaşlıktan kaynaklandığını sanıyoruz. Soruşturma sürüyor' diye konuştu.
Ersun DAYI

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER