Yaşam
  • 1.12.2007 00:01

POLİS MEMURUNDAN TELSİZLE 'EVİM YANIYOR' ANONSU!..

ESKİŞEHİR'de polis memuru Gürsel Gülcü, evinde çıkan yangını telsiziyle “Evim yanıyor'' anonsu ile merkeze bildirerek itfaiye talebinde bulundu.
Bugün öğleden sonra Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Gürsel Gülcü’yü telefonla arayan eşi, evlerinin mutfağında yangın çıktığını bildirdi. Gürsel Gülcü hemen ekip otosuyla oturduğu Emek Mahallesi Mücahit Sokak’taki evine doğru hareket etti. Gülcü yolda polis telsizi ile haber merkezine anons yaparak oturduğu evin adresini verip, acil olarak itfaiye ekiplerinin gönderilmesini istedi. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi’nde görevli polisler Gürsel Gülcü’ye “Yangının durumu nedir? İçeride canlı kimse var mı?'' diye sordu. Polis meruru Gürsel Gülcü ise telsizle “Ben seyir halindeyim. Benim evim yanıyor'' dedi.
Kısa süre sonra evine ulaşan polis memuru Gürsel Gülcü, mutfakta yanan aspratörün eşi ve komşuları tarafından söndürüldüğünü görünce yeniden telsizle “Merkez, yangını kendi imkanlarıyla söndürmüşler, itfaiye ekiplerinin gelmesine gerek yok'' anonsunu yaptı. Ancak bu sırada 2 itfaiye aracı ile polis ekip otoları sokağa geldi. İtfaye ekipleri mutfağı kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER