Asayiş
  • 16.9.2013 09:35

Polise tekme tokat saldırdı!..

Bakırköy’de gece kaza yapan sürücü, kendini gözaltına almak isteyen polise önce kafa attı, daha sonra tekme savurdu. Polisin kendine hakaret ettiğini savunan sürücü, bir süre direndikten sonra kelepçelenerek gözaltına alındı.
İddiaya göre Veysel K.’nin kullandığı 34 R 9228 otomobil, Yeşilköy’de direksiyon hakimiyeti kaybolunca önce elektrik direğine, daha sonra yol kenarındaki ağaca çarptı. K., kazayı yara almadan atlatırken, yoldan geçen sürücülerin ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza bölgesine ulaşan polis, Veysel K.’yi araçtan çıkararak yanma tehlikesi atlatan otomobile yangın tüpüyle müdahale etti.
Polisin işlem yapmak üzere karakola götürmek istediği K., güvenlik güçlerine direnerek emniyete gitmek istemediğini ifade etti.
Kendini gözaltına almak isteyen polise önce kafa atan Veysel K., daha sonra tekme savurdu. Polisin bacağına tekme vuran K., emniyet güçlerinin kendine hakaret ettiğini savundu. Sürücü, bir süre direndikten sonra kelepçeli halde ekip otosuna bindirilerek gözaltına alındı.
K., Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şenlikköy Polis Merkezi’ne götürülerek sorguya alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER