Asayiş
  • 19.10.2021 12:11

Polisi aracıyla sürükleyen CHP'linin pişkinliği

Polisi, metrelerce sürüklemişti... Bülent Sadıkoğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı! "Aslında ben çok beyefendi bir insanım"

Kocaeli’nde, uygulama noktasında durdurularak bilgileri kontrol edildiği esnada aniden gaza basarak kaçan ve bir trafik polisini yaralayan 06 CHP 50 plakalı araç sürücüsü Bülent Sadıkoğlu’nun yakalandığı esnada söyledikleri herkesi şaşırttı. Emniyetteki işlemleri tamanlanan Bülent Sadıkoğlu Adliye'ye sevk edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Başiskele İlçesi Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı mevkiinde gerçekleştirilen rutin uygulamalar esnasında, geçtiğimiz cuma günü durdurulan 06 CHP 50 Plakalı araç, evrakları kontrol edilirken, sürücüsü aniden gaza yüklenerek kaçmaya başladı.

Kontrolü yapan Bedir Yıldız isimli polis memuru araca tutunarak sürücüyü durdurmaya çalıştı. Ancak sürücü buna rağmen kaçmayı sürdürdü. Yaklaşık 20 metre sürüklenen polis memuru, daha sonra bir anda dengesini kaybederek yere düştü ve bayıldı.

Yaşanılanlara rağmen, 06 CHP 50 plakalı araç kamaya devam etti. Bölgede bulunan polis ekipleri ile vatandaşlar yaralanan polis memurunun yardıma koşarken, kaçan aracın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.10.2021 12:15

İLGİLİ HABERLER