Polisi itfaiye kurtardı

1 dk okuma
Polisi itfaiye kurtardı

Hızlı Özet

Çorum’dan tatil için ailesiyle birlikte geldiği Samsun’da serinlemek için girdiği Karadeniz’de boğulma tehlikesi geçiren polis memurunu itfaiyenin cankurtaranları kurtardı.



Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’un Sungurlu ilçesi Çarşı Polis Merkezi’nde görevli evli 2 çocuk babası polis memuru Sabit Yılmaz (42), ailesiyle birlikte dün Samsun’a tatile geldi. Geceyi Samsun polis evinde geçiren polis memuru Sabit Yılmaz, 2 kızı ve eşiyle birlikte serinlemek için denize girmek için Atakum ilçesi Adnan Menderes Sahil Bulvarı’na gitti.



Denize giren Yılmaz, bir süre açıldıktan sonra Karadeniz’de akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Sabit Yılmaz’ın yardımına Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı cankurtaranlar yetişti. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan Yılmaz, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından ambulansla olay yerine yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




 


Bu haber 1281 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı
Asayiş

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında, Muhammed Yarız'ın İsviçre hesabına para gönderen Selim Dağbaşı ve Hamza Kablan gözaltına alındı.

Habervitrini13775 Görüntüleme
Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!
Asayiş

Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!

İçişleri Bakanlığı, usulsüz vatandaşlık soruşturmasına dair detayları paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “1.413 yatırımcı ve aile fertleriyle birlikte 6.134 kişinin vatandaşlık kazanma kararı iptal edilmiş veya geri alınmıştır” denildi. Bakanlık 7 kişinin vatandaşlığının ise millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından sakınca bulunması nedeniyle geri alındığını belirtti.

Habervitrini11910 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu Sedat Savtak ile “Ömer Baba” karakterine hayat veren oyuncu Emin Olcay’ın da ifade vereceği öğrenildi.

Habervitrini11222 Görüntüleme
6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı operasyon
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı operasyon

Adalet Bakanı Akın Gürlek, vatandaşların kişisel verilerini ele geçirenlere yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı arama ve gözaltı işlemleri başlatıldığını bildirdi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini14628 Görüntüleme