Asayiş
  • 8.5.2024 15:08

Polislere skandal hakaret: O şahıs terör örgütü üyesi çıktı!

Hakkari'de Zap Spor ile Mazıdağı Fosfat Spor arasında oynanan amatör karşılaşması sırasında futbolcular seyircilerle tartıştı. Olayların büyümesi üzerine emniyet güçleri tarafları ayırmaya çalıştı. Karşılaşmayı izleyen Yalçın Kaval isimli şahsın tartışma sırasında emniyet amirine, "O köpeğinizi buraya getireceksiniz" şeklinde skandal sözlerle bir polis memurundan bahsettiği görüntüler ortaya çıktı. Yapılan Kaval'ın 2016 yılında 'Terör Örgütü Propagandası' yaptığı ve kardeşinin 2021 yılında Van ilinde PKK terör örgütünün kırsal yapılanmasında yakalandığı ortaya çıktı!

Hakkâri Zap Spor ile Mazıdağı Fosfat Spor arasında 24 Mart tarihinde oynanan amatör karşılaşması sırasında futbolcular seyircilerle tartıştı. Olayların büyümesi üzerine emniyet güçleri tarafları ayırmak için müdahalede bulundu. Bu sırada bazı seyirciler sahaya girince arbede yaşandı. Karşılaşmayı izleyen Yalçın Kaval'ın polisler tarafından darp edildiği iddiasıyla soruşturma başlatılması üzerine yaşanan olaya ilişkin SABAH yeni detaylara ulaştı.

Hakkâri’de polislere skandal hakaret: O şahıs terör örgütü üyesi çıktı!

POLİS MEMURUNA 'KÖPEK' DİYE HAKARET ETTİ

Emniyet güçlerinin tarafları sakinleştirmek için geldiği olay yerine ait bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde Yalçın Kaval isimli şahsın emniyet amirine bir polis memuru için, "O köpeğinizi buraya getireceksiniz" şeklinde sözler sarf ettiği görüldü. Hakaret içerikli sözleri nedeniyle ifadesi alınmak istenen Kaval ve çevresinde bulunan kalabalık emniyet güçlerine saldırdı. Polisler olayların büyümemesi için gözaltını daha sonra yapmaya karar verdi.

Güncellenme Tarihi : 8.5.2024 15:09

İLGİLİ HABERLER