Asayiş
  • 20.8.2009 13:34

POLİSTEN ÖNCE KAÇTI, SONRA YANLIŞ ADRES VERDİ

BURSA'da, yaşayan 15 yaşındaki D.K., internette tanışıp chat'leştiği 21 yaşındaki Fatih Keskin ile sabaha karşı saat 03.30'da buluştu. Devriye gezen polis ekibi otomobili şüphe üzerine durdurunca korkan D.K. çareyi kaçmakta buldu. Yakalanıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve buluşmasını ailesinin duymasını istemeyen D.K., yanlış adres verdiği polise daha sonra evini tarif etti. D.K., anne ve babasına teslim edildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Abdal Caddesi'nde oturan Sabiha ve Hikmet K. çiftinin kızları D.K., internette tanıştığı, Fatih Keskin'le gecenin ilerleyen saatlerine kadar chat'leşti. Anne ve babasının uyumasını fırsat bilen D.K., saat 03.00 sıralarında Fatih Keskin'in, “Buluşup benim otomobilimle gezelim” teklifini kabul etti.

D.K., sessizce çıktığı evinden yürüyerek Adliye Sarayı'nın arkasında buluştuğu Fatih Keskin'in 16 R 7315 plakalı otomobiline bindi. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri küçük yaştaki kızı gördüğü otomobili şüphe üzerine durdurdu. Polisler tarafından ailesine teslim edilmekten korkan D.K., çareyi kaçmakta buldu. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen D.K., “Amacım internette tanıştığım Faruk'la buluşup gezmekti” dedi. Buluşmasını ailesinin duymasını istemeyen D.K., yanlış adres verdiği polise daha sonra evini tarif etti. D.K., anne ve babasına teslim edildi.

İnternette tanıştığı D.K.'nin yaşının küçük olduğunu bilmediğini söyleyen Fatih Keskin ise “Gece boyunca yazıştık. Sonra buluştuk. Şehir turu attıktan sonra onu evine bırakacaktım” diye konuştu. İfadesi alınan Fatih Keskin, daha sonra serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER