Asayiş
  • 3.4.2017 11:45

Pompalıyla ateş ettiler, motosikleti yakmaya çalıştılar!

Adana'da alkollü oldukları iddia edilen 5 kişi 16 yaşındaki gencin motosikletini yakmaya çalıştı. Yaşanan arbedenin devamında pompalı tüfekle havaya ateş eden zanlılar polis tarafından etkisiz hale getirildi

Olay Adana'nın Merkez Çukurova ilçesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yarım adada meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu ileri sürülen 5 kişi motosikletiyle adaya gelen 16 yaşındaki Ersin Y.'ye sözlü olarak sataşıp darp etmeye başladı.

MOTOSİKLETİ ATEŞE VERDİLER

Darp ettikleri sırada Ersin Y.’nin adada bulunan yakınları olaya müdahale etmek istedi. Olay daha da büyüyünce isimleri öğrenilmeyen 5 kişi Ersin Y.’nin motosikletini yakmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından alev alan motosiklet söndürüldü.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR

Şahıslar bu sırada havaya pompalı tüfekleriyle üç-dört el ateş etti. Ateş ettikleri sırada, ada içerisindeki bir esnaf araca taş attı, araçta bulunan bir kişi başından yaralandı.

BU KEZ GAZETECİLERE SALDIRMAYA ÇALIŞTILAR

Olay sonrası 01 JL 945 plakalı otomobil ile kaçmaya çalışan şahıslar, polis tarafından ada girişinde yakalandı. Araçta bulunan kişiler basın mensuplarına saldırmaya çalışırken dikkat çekmek için kendilerini yere attı ve el kol işareti yaptı.

Polis ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemede av tüfeği ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adanada dehşet.. Pompalı tüfekle ateş ettiler, motosikleti yakmaya çalıştılar
 

 

 

 
Güncellenme Tarihi : 3.4.2017 11:49

İLGİLİ HABERLER