Spor
  • 21.5.2013 21:31

Potuk'un gönlündeki takım hangisi?..

Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, gönlündeki takıma ilişkin, "Profesyonel olarak yaşantımızı devam ettiriyoruz. Ekmeğimizi bu hayatımızdan kazanıyoruz. O yüzden her şey bitmeden bir takım söylemek istemiyorum. Her şey bittikten sonra açıklama yaparım" dedi.
     Galatasaray Kulübünün, transferi için kulübüyle resmi görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Potuk, Afyon Genç Atılımcılar Derneği ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen, "Sporda Başarıya Yürüyenler" adlı panele katıldı.
          Bir öğrencinin, "Tribündeki olaylar ve sokaktaki tribün terörü konusunda neler söylemek istersiniz-" sorusunu Potuk, "Şahsi düşüncem, bizlerin saha içindeki yaptığımız hareketlerden dolayı kaynaklanıyor. Bence saha içinde de dostluğumuzu kaybetmemek, dışarıdaki şiddeti önlemek için çalışmalıyız. Bence bütün sorun, biz futbolcularda" diye cevapladı.
     Potuk, bir başka öğrencinin, "Gönlündeki takımı öğrenebilir miyiz-" sorusu üzerine şöyle konuştu:
     "Biz profesyonel olarak yaşantımızı devam ettiriyoruz. Ekmeğimizi, bu hayatımızdan kazanıyoruz. O yüzden her şey bitmeden bir takım söylemek istemiyorum. Her şey bittikten sonra açıklama yaparım."
     Potuk, Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan'ı örnek aldığını dile getirerek, "Türkiye'deki en iyi santrfor kim-" sorusuna ise "Türk santrforlar arasında zaten son yıllarda da iki sene üst üste gol kralı olan Burak Yılmaz'ı söyleyebilirim" yanıtını verdi.
     Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu, eski mili güreşçi Mahmut Demir de doping yapmış ve şu anda yaşam mücadelesi veren birçok insan tanıdığını ifade etti. "Kafanıza kurşun sıkmakla doping kullanmak arasında bir fark yok" diyen Demir, ilacı yurt dışından getirenin, sporcuya enjekte edenin cezalandırılması gerektiğini savundu.
     Türkiye Ultra Maraton şampiyonu Akın Yeniceli de hedeflerini anlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Oktay Özden
     Yayıncı: İbrahim Uyar

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:08

İLGİLİ HABERLER