Spor
  • 27.10.2014 13:02

'Prandelli istifa' sesleri

Taraftarlar ayrıca oyunculara da tepki göstererek, "Adam gibi oynayın, sabrımızı taşırmayın" şeklinde tezahürat yaptı.

MELO: "HOCAMIZIN SUÇU DEĞİL, SAHADA OLAN BİZİZ"

İstanbul Başakşehir'e 4-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, "Sonuçtan öte Galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. Şimdi bazı spekülasyonlar duydum teknik direktörümüzle ilgili. Onun suçu değil, sahada olan biziz. Tarihimizde hiçbir zaman böyle bir periyoda girmemiştik. Saha içerisinde zihniyetimizi değiştirmemiz gerekiyor. Varımızı yokumuzu ortaya koymamız gerekiyor. Eve gittiğimizde uyumayacağımızı söyleyebilirim. Bu maçı gerekirse yüz kere izleyeceğim ve hatanın nerede olduğunu bulacağım. Bundan sonra susup çalışmamız gerekiyor" dedi.

FLORYA'DA "PRANDELLİ İSTİFA" SESLERİ

Galatasaraylı taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı.

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu maçın ardından 300 kadar sarı kırmızılı taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplandı. Teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağıran taraftarlar, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a da tepki göstererek, "Bu forma size büyük" şeklinde slogan attı.

Bu arada sarı kırmızılı takımı taşıyan otobüs, taraftarların bulunduğu ana kapı yerine arka kapıdan tesislere girdi.

Kadir ÇETİNÇALI-Serhan TÜRK/İSTANBUL, (DHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:45

İLGİLİ HABERLER