Gündem
  • 4.4.2020 01:46

Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nu bizzat Rahmi Koç mu kovdu?.. İşte cevabı

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesini öven ve hükümetin politikalarına destek veren California Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun Koç Üniversitesi tarafından reklam arasında işine son verilmesi, Türkiye'yi ayağa kaldırdı.
Son derece değerli bir bilimadamı olan Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun Atatürkçü görüşlere sahip olması bile onu kurtarmadı.
Çilingiroğlu Koronavirüs tehdininin başından bugüne kadar Türk halkını bilgilendirmek ve yaşadığı Amerika'dan yardımcı olmak için adeta çırpınıyordu.
Böylesi bir vatansever Profesör, sadece ve sadece Türkiye ve Erdoğan'ı övdüğü için son derece çirkin bir şekilde çıktığı canlı yayının reklam arasında Koç Üniversitesi'nden kovuldu.
Ülkesini övdüğü için ülkesindeki bir üniversiteden kovulan ilk bilimadamı olarak da tarihe geçti.

Üyesi Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nu reklam arasında kim işten attı?
Bu sorunun cevabını Çilingiroğlu zaten satır arasında verdi. Gecenin o saatinde ünlü bir profesörü bütün nezaket sınırlarının ötesinde Reklam arasında sadece Koç Grubunun sahibi Rahmi Koç atabilir.
Onun dışında ne Koç Üniversitesi'nden ne de Koç grubundan hiç kimse böyle bir olaya imza atamaz.
Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu'da zaten kendisini kovanın Rahmi Koç olduğunu canlı yayında, "Rahmi Koç benim bu başarılarımı biliyor mu.. Benim Atatürkçü gençlere katkımı biliyor mu, Ben onlardan daha Atatürkçüyüm" diyerek duyurdu.

Çilingiroğlu neler diyordu?
Birçok kanalda halkı bilinçlendirmek için açıklamalarda bulunan ve Başkan Erdoğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ülkesinin Koronavirüs ile mücadelesini övüyordu.
Virüsle mücadelede ABD'deki durumun çok daha kötü olduğunu vurgulayan Çilingirlioğlu, "ABD'de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye'de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun" ifadelerini kullandı..
Çilingiroğlu, doktorların tedavi etmek için hasta seçtiğini söyledi. Amerika'da tıbbi malzemenin yetersiz olduğu için hayatını kaybedenlerin sayısının artacağını belirtti.
Bu bakımdan Türkiye'nin çok iyi bir iş çıkardığını belirten Çilingiroğlu, herkesi Devletin yanında kenetlenmeye çağırdı.



 

Güncellenme Tarihi : 4.4.2020 02:05

İLGİLİ HABERLER