Spor
  • 1.9.2013 02:25

Prosinecki:Oyundan memnun değilim

Prosinecki, maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Elazığspor'u galibiyetten dolayı tebrik eden Prosinecki, şöyle devam etti:

"İlk yarıda oyunun tek hakimi Elazığspor'du, biz fazla etkin olamadık. Onlar daha istekli olan taraftı. İlk yarıyı 3-0 mağlup kapattıktan sonra bizim için oyun çok zorlaştı. İkinci yarıya iyi başladık. Gol attık, kaçırdığımız pozisyonlar var. Genel olarak oyundan memnun değilim, memnun olmak da mümkün değil. Bu üst üste çok fazla hata yaptığımız ikinci müsabaka oldu."

Takımı kısa zamanda toparlamak için çok çalışacaklarını vurgulayan Prosinecki, "Maalesef belirli noktalarda halen istenen seviyede değiliz. Geçen sezon oynadığımız futbolun çok uzağındayız. O yüzden çok fazla çalışmamız gerekiyor. Lige milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bugün ortaya konan mücadele bizim istediğimiz futbol değil. Bunu telafi etmek adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Futbolcu Abdullah Durak ise mağlubiyetten dolayı taraftardan özür dilediklerini ifade etti.

Ömer Bayram ise en kısa zamanda toparlanarak ligde hak ettikleri yere geleceklerini kaydetti.

- Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied ise iyi bir mücadele sonucunda 3 puana ulaştıklarını söyledi.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Sollied, şunları kaydetti:

"Maça güçlü ve sert başladık. İlk yarıda golleri bulduk ve 3-0 öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz risk aldı. Bu bölümde kalecimiz çok iyiydi, güzel kurtarışlar yaptı. İkinci yarıda da gol atmamız gerekiyordu ama olmadı. Bu zafer milli maç araları öncesi bizim için çok iyi oldu. Artık bundan sonra daha iyi Elazığspor olacak."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER