Spor
  • 29.9.2011 02:24

PULİS'TEN BEŞİKTAŞ YORUMU: TARAFTAR ETKİLEYEMEZ!..

Pulis, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, ligde Manchester United ile sahalarında oynadıkları karşılaşmada taraftarların gürültülü bir şekilde kendilerine destek verdiğini hatırlatarak, ''Ancak taraftarlarının önünde bu tür ortamlarda oynayan Beşiktaş'ın bundan etkileneceğini zannetmiyorum. Zaten Beşiktaş böyle ortamlara alışık. Geçen hafta Beşiktaş'ın Antalyaspor ile yaptığı maçta taraftarların desteğini bizzat gördüm'' dedi.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın kaliteli kadrosu bulunduğunu, büyük isimlerden oluşan bir ekip olduğunu ve bu durumun da işleri daha zor hale getirdiğini vurguladı.

Kulübün yanı sıra kadrodaki birçok oyuncunun da UEFA Avrupa Ligi deneyimini yaşadığını kaydeden Tony Pulis, ''Bu nedenle oyuncularımdan zevk almalarını istiyorum. Kimse bu organizasyonda bizden beklenti içinde değil. Oyuncularımın sahaya çıkıp hiçbir etkide kalmadan en iyisini yapmalarını istiyorum'' diye konuştu.

Pulis, Beşiktaş karşısına en iyi kadroyu çıkarmaya çalışacaklarını, ancak özellikle sakatlık sıkıntısı yaşayan oyuncuların son durumunu gördükten sonra net kadroyu belirleyeceğini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:39

İLGİLİ HABERLER