Dünya
  • 22.5.2019 13:41

Putin baba oldu

Dünya basınına bomba gibi düştü! Putin baba olduğuna dair sesler duyuluyor

Rusya Devlet Başkanı Putin’in uzun yıllar birliktelik yaşadığı sporcu Alina Kabaeva’dan ikiz çocuklarının olduğu öne sürüldü.

Uzun yıllardır sporcu Alina Kabaeva ile birliktelik yaşayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ikiz babası olduğu ileri sürüldü.

Dünya basınında Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili yer alan haber, gündeme adeta bomba gibi düştü. Manşetten verilen haberlerde iki çocuk sahibi Putin'in, bir kez daha baba olduğu belirtildi.

Putin ikiz erkek babası oldu

İngiliz basını ve Rus basınında öne çıkan haberlerde; Putin'in uzun süredir birlikte olduğu 36 yaşındaki eski sporcu Alina Kabaeva'nın iyi korunan dört katlı Kulakov Doğum, Kadın Hastalıkları ve Perinatoloji Araştırma Merkezi'nde ikiz erkek çocuğu dünyaya getirdiği belirtildi.

Hastanede özel koruma ekibi

Hastanede çalışan personelin yarısının hastaneden uzaklaştırıldığı ve özel koruma ekibinin yerleştirildiği ifade edildi. Doğumun, İtalyan doktor ve akademisyen Gennady Sukhikh'nin gerçekleştirdiği söyleniyor.

Yorum yok

Olimpiyat madalyası sahibi Kabaeva'ya yakın kaynaklara ulaşan gazeteciler, haberin doğruluğu ile ilgili iddiaları sordu. Yetkili olayla ilgili, "Söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz." ifadelerini kullandı.

İddiaları kuvvetlendiren hamle

2016 yılında da bu tarz haberler ortaya atılmış, ancak haberin doğruluğu kanıtlanamamıştı. Yeni çıkan doğum haberinin önce Rus basınında yer alması ardından da silinmesi, bu iddiaların doğruluğunu kuvvetlendirdi.

Alina Kabaeva; Putin'in, 30 yıllık eşi Lyudmila'dan ayrılık sebebi olarak gösteriliyordu. Bu arada Lyudmila Shkrebneva'nın ise 37 yaşındaki iş adamı Artur Ocheretny ile Fransa'da lüks bir hayat yaşadığı da gelen bilgiler arasında.

Güncellenme Tarihi : 22.5.2019 13:45

İLGİLİ HABERLER