QUARESMA İSYAN ETTİ!.. İNSAF BİR MAÇTA 27 TEKME ATILIR MI

••1 dk okuma
QUARESMA İSYAN ETTİ!.. İNSAF BİR MAÇTA 27 TEKME ATILIR MI

Hızlı Özet

“Antalyaspor maçında tam 27 darbe alan Ricardo Quaresma, “Dünyanın her yerinde yıldızlar tekme yer. Ancak hakemlerden bu konuda biraz daha anlayış bekliyorum” dedi.”

Kara Kartal’ın Portekizli süperstarı Quaresma, Antalyaspor maçında tam 27 darbe almış ve iki gün antrenmanlara katılamamıştı. Bu durumun, futbolunu olumsuz etkilediğini söyleyen yıldız oyuncu, “Dünyanın her yerinde böyle şeyler olur. Ancak hakemlerin, özellikle bu hareketlere daha yakın olup, dikkat etmesi gerekir. Ligde kasti tekmeler atılmıyor. Ama sakatlıkların yaşanmaması için de hakemlerden başka sığınacak kimsemiz yok. Hakemlerden bu konuda anlayış bekliyorum” diye konuştu.



‘Kupalar için buradayız’

Takımın iyi yolda olduğunun altını çizen Q7, “Çok güzel bir ortamda çalışıyoruz. Hem Avrupa, hem de ligde ve başlayacak olan kupada başarılı olmak istiyoruz. Zaten kupalar için buradayız. Başkan ve yönetim başta olmak üzere, taraftarlar ile teknik heyetten büyük destek görüyoruz. Ortaya istenmeyen bir durum çıkacağını sanmıyorum. Ama çıkarsa, bunun tek sorumlusu biz futbolcular oluruz” itirafında bulundu.

Bu haber 2519 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

A Milli Takım'ın kötü serisi sürdü: Farklı yenildik, 4'te 0 çektik
Spor

A Milli Takım'ın kötü serisi sürdü: Farklı yenildik, 4'te 0 çektik

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında deplasmanda İtalya'ya 3-1 mağlup olarak milli arayı 4'te 0'la tamamladı. Grubun ilk maçında Fransa'ya 1-0, ikinci haftada İtalya'ya 4-1, üçüncü müsabakada Belçika'ya 3-0 kaybeden milliler, bu karşılaşmadan da puansız ayrılarak son sırada kaldı. Gök Maviler ise ikinci galibiyetini alarak grupta 7 puana yükseldi. İtalya ile 3'ü (B) milli takım olmak üzere 18. kez karşılaşan Türkiye, 5 beraberlik ve 13 yenilgi yaşadı. Montella yönetiminde üst üste dördüncü müsabakadan mağlup ayrılan ay yıldızlılar, İtalyan çalıştırıcıyla çıktığı 40 maçta 21 galibiyet, 14 mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Milliler, grup mücadelesini kasım ayında deplasmanda Fransa ve İzmir'de Belçika ile oynayacağı maçlarla tamamlayacak.

Habervitrini12866 Görüntüleme
Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı
Spor

Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na çiçek göndererek destek mesajı verdi. Bahçeli’nin gönderdiği çelenkte “Başarı dileklerimle, yalnız değilsin” ifadeleri yer alırken Hacıosmanoğlu, “Bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Habervitrini14796 Görüntüleme
Hakem Yasin Kol alık kazancını açıkladı
Spor

Hakem Yasin Kol alık kazancını açıkladı

Hakem Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı! MASAK raporundaki 135 milyon TL'lik transfere bu cevabı verdi

Habervitrini14858 Görüntüleme
Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!
Spor

Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!

İspanyol devi Real Madrid'in, Arda Güler'in 2029'da sona erecek sözleşmesini 2031'e kadar uzatma konusunda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Yeni mukavelede milli futbolcunun yıllık ücretine zam yapılacağı ve anlaşmanın kısa süre içinde duyurulacağı kaydedildi.

Habervitrini9219 Görüntüleme