Spor
  • 11.11.2020 10:11

Radamel Falcao için 'ihanet' iddiası!

Galatasaraylı Radamel Falcao için olay 'ihanet' iddiası!

Güney Amerika basını, Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao ile ilgili çok çarpıcı bir habere imza attı.Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'a konuk olan Galatasaray, mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmış ve milli ara öncesi 3 puanı cebine koymuştu.Maçın ardından sarı kırmızılıların zirve tırmanışı bir adım daha ilerlerken, bir yandan da Radamel Falcao'nun mevcut durumu tartışılmaya başlanmıştı.

Kısa süre önce Galatasaray yönetimine, ara transfer döneminde kendisi için teklif gelmesi halinde ayrılabileceğini ileten Kolombiyalı golcü, Güney Amerika basınında yazılmaya başlandı.


Elintransigente'nin aktardığı habere göre Arjantin kulübü River Plate, Falcao'yu yeniden takımlarına bekliyor. Bununla beraber haberin manşetinde flaş bir ifade kullanıldı.

"RIVER'A İHANET Mİ EDECEK?"

Haberin detaylarında Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılması halinde önüne gelecek tercihleri değerlendireceği ifade edildi. Kolombiyalı yıldızın MLS'e gitmeye sıcak baktığı kaydedilirken, River'a ihanet edeceği vurgusu yapıldı.

ONU BEKLİYORLAR

Öte yandan tarihi boyunca birçok dünyaca ünlü yıldızı bünyesinden çıkartan ve bunun son örneğinin Falcao olduğu River'da büyük bir bekleyiş sürüyor. Falcao'nun Avrupa macerası kapanmak üzere.

River Plate'in unutulmaz isimlerinden Enzo Francescoli konu ile ilgili yaptığı konuşmada, "O (Falcao) burada önemli bir miras bıraktı. Karar onun ve seçmek onun isteklerine bağlı olacak.

Radamel'in takımımıza gelmesi bir olasılık ancak önce bu transferi onun istemesine ihtiyacımız var" dedi.

FALCAO'NUN NİYETİ YOK

Ancak Falcao'nun geri dönmeye niyeti yok gibi görünüyor. Her şeyden önce Falcao ve Galatasaray transfer için son kararını vermeli.

 

Güncellenme Tarihi : 11.11.2020 10:14

İLGİLİ HABERLER