Spor
  • 24.8.2019 09:42

Radamel Falcao resti çekti

Dün Monaco 2. Başkanı Petrov ile görüşen Kolombiyalı yıldız, “Ayrılık kararım kesin. G.Saray ile anlaştım” dedi. Marca Claro gazetesi, Falcao'nun elinde Monaco'nun transfer için izin verdiğine dair belgeler olduğunu ve Fransızlar'ın köşeye sıkıştığını yazdı.

Cimbom'da Radamel Falcao bekleyişi sürüyor... Dün yine Fransa'da çok hareketli saatler yaşandı. Galatasaray'a gelme konusunda geri adım atmayan Kolombiyalı yıldız, Monaco 2. Başkanı Petrov ile bir araya geldi. Falcao, "Ayrılık kararım kesin. G.Saray ile anlaştım" dedi.

BULUT YENİDEN MONACO'DA
Menajer Ahmet Bulut da birkez daha Monaco'da Fransız kulübü ile masaya oturdu. Bulut, 3 milyon Euro isteyen Petrov'la bu rakamı düşürmesi için pazarlıklara başladı.

ELİNDE ÖNEMLİ BELGELER VAR
Kolombiyat'da yayın yapan Marca Claro gazetesi ise flaş bir iddiayı ortaya attı. Gazeteye göre, Falcao'nun elince Monaco'nun G.Saray'a transferine izin verdiğine dair belgeler var.

SON GÜNE KADAR BEKLEYECEK

Şampiyonlar Ligi'nde tekrar forma giymek isteyen Falcao, bu nedenle Monaco'dan ayrılmayı kafasına koydu. 33 yaşındaki yıldız, transferin biteceği son tarihe kadarbu belgeyi kullanmak istemese de Monaco şayet söz verdiği şekilde serbest bırakmazsa bu belgeyi işleme koyacak.

31 TEMMUZ'DA YAZDIK

SABAH SPOR Kolombiya basınının gündeme getirdiği bu iddiayı 31 Temmuz'da yazmıştı. Neydi o haber hatırlayalım: "2013 yılında Monaco'ya 60 milyon Euro'ya getirdiği Falcao'ya Fransız kulübünün 'ayrılık isteğini' açıklayan menajer Mendes, oyuncunun 'İlk tercihim İspanya La Liga' demesi sonrası arayışlara başladı. Monaco kulübü, 2017'de kontratını yenilerken, 14 milyon Euro'luk yıllık ücretinde indirime giden ve geride kalan iki sezonda önce 9 sonra da 8 milyon Euro'ya oynamayı kabul eden Falcao'ya bonservisinin bedelsiz verileceğini bildirdi. Hatta bunun garantisini verdi."

 PEKİ SON DURUM NE?

İKI kulüp arasındaki pazarlık devam ediyor. Oyuncu zaten Galatasaray ile anlaşmış durumda. Bu Galatasaray'ın elindeki en büyük koz... Falcao öyle ya da böyle Galatasaray forması giyecek. Görüşmeler sürüyor. Dün de iki kulüp arasında pazarlık vardı. Monaco hem para istiyor (3 milyon Euro) hem de "Bir golcü daha transfer etmeden bu iş olmaz" diyor. Fransa'dan ayrılmayan menajerler Özgün Koyutürk ve Ahmet Bulut, Monaco kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor.

JARDİM: FALCAO SAKAT BU HAFTA OYNAMAYACAK

MONACO'NUN Teknik Direktörü Leonardo Jardim, öğrencisi Radamel Falcao hakkında önemli açıklamalar yaptı. Monaco'nun, yarın Nimes ile yapacağı maçta Kolombiyalı futbolcunun sakatlığı nedeniyle forma giymeyeceğini belirten Jardim, şunları söyledi: "Ayağında ağrısı bulunuyor. Ayrılmak istese bile eminim sakatlığı olmasa maça çıkıp oynardı. Çünkü çok iyi bir profesyonel. Motive olmuyor diye oynamayacak bir futbolcu değil." Falcao, geçen hafta da Metz maçında sakatlığını gerekçe gösterip sahada yer almamıştı.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2019 10:16

İLGİLİ HABERLER