Spor
  • 3.9.2013 02:31

Ramazan bitti, kini bitmedi!..

F.Bahçe’nin hocası yönetime verdiği raporda, “Burası Fenerbahçe Kulübü. Tüm futbolcular takıma katkı sağlamak için gerek antrenmanda gerek maçlarda performanslarını zorlamalı. Ancak Sow’un bu durumu pek umursamadığı görülüyor. Kimsenin disiplini bozmasına izin vermem” dediği ögrenildi

Fenerbahçe’deki Sow krizinde Teknik Direktör Ersun Yanal son sözünü söyledi. Deneyimli teknik adam günlerdir sosyal medya ve gazeteler aracılığı ile kendisine mesaj veren Senegalli futbolcuyu yönetime rapor etti. Yanal, Başkan Aziz Yıldırım’a verdiği raporda Sow için kulüp disiplin talimatında yer alan en ağır cezanın verilmesini istedi.
Son olarak Sivasspor maçı kadrosuna alınmayınca Teknik Direktör Ersun Yanal ile konuşmak isteyen ancak olumsuz yanıt alan Moussa Sow’u özellikle antrenmanlardaki isteksiz görüntüsü nedeniyle kızağa çeken deneyimli teknik adamın, “Burası Fenerbahçe kulübü. Tüm futbolcular takıma katkı sağlamak için gerek antrenmanda gerek maçlarda performanslarını zorlamalı. Ancak Sow’un bu durumu pek umursamadığı görülüyor. Kimsenin disiplini bozmasına izin vermem” dediği ögrenildi. Moussa Sow’un durumunun ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme geleceği kaydedildi.
Sow’a özellikle twitter ve medya aracılığı ile verdiği mesajlar nedeniyle ağır bir para cezası öngörüleceği, aynı tavrını devam ettirmesi halinde ise kadro dışı bırakılmasının gündeme gelebileceği ileri sürüldü.

Herkese gözdağı
Bu arada Yanal’ın sadece Sow değil, bazı oyuncularının da performansından rahatsız olduğu belirtilirken, “Geniş bir kadromuz var. Süper Lig’de şampiyonluk hedefliyorsak her oyuncunun bir alternatifi bulunmalı. Bu yüzden ben rahatım. Kimsenin kimseyi rahatsız etmesine izin vermem. Adı kim olursa olsun benim kurallarıma ve isteklerime uyum gösterecek. Aksi takdirde yol yakın iken takımdan ayrılmalarına hayır demem” şeklinde konuştuğu vurgulandı.
Bilindiği gibi Sow, Sivasspor maçınde tribüne çıktığı için isyan etmiş ve twitter hesabından “Neden kadroya alınmadığımı bilmiyorum ama Fenerbahçe’yi çok seviyorum”, “Hocamız oruç tutuyor musun dedi, ben de evet dedim. Bana kimse oruç tutma diyemez” ifadeleri içeren ve teknik direktör Ersun Yanal’ı hedef gösteren mesajlar yayınlamıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER