Spor
  • 30.9.2010 02:02

RAPID WIEN TEKNİK DİREKTÖRÜ: OYUNUMUZU KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult, Beşiktaş'ın çok iyi kadroya sahip güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Biz burada ilk önce kendi takımımıza bakacağız ve oyunumuzu kabul ettirmeye çalışacağız" dedi.
Maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda Türk asıllı futbolcu Veli Kavlak ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Pacult, Avrupa'nın önemli takımlarından biriyle karşılaşacaklarını belirterek, "Beşiktaş çok iyi bir kadroya sahip. Büyük ve dengeli bir takım. İki maçını seyrettim, ikisinde de ayrı kadro gördük. Her maçta 4-5 pozisyon değiştirebilecek kapasiteye sahip bir takım. Benim görevim futbolcularımı rakibe göre ayarlamak" dedi.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcularına özel tedbir alıp almayacağının sorulması üzerine ise Pacult, "Hepsi oynayacak mı önce ona bakmak lazım. Schuster'in düşüncelerini okuyamam. Önce oyuncuları sahada görüp ona göre önlem alabilmeliyiz. Bu Guti olabilir, ya da başkası. Evimizde oynadığımız için ilk planımız hücum etmek. Tabii iyi de savunma yaparak" cevabını verdi.
Beşiktaş'ın Porto gibi oynadığına dikkat çeken Pacult, "İlk önce kendi takımımıza bakacağız ve oyunumuzu kabul ettirmeye çalışacağız. Hiçbir şekilde Beşiktaş'ın futboluna bakmadan, seyircimizle kendi sahamızda oyunu kontrol eden taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Basın toplantısına katılan Rapid Wien'in Türk asıllı futbolcusu Veli Kavlak da bir Türk takımına karşı oynayacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Türk takımına karşı oynayacağım için heyecanlıyım. Benim için çok önemli bir maç. Bütün akrabalarım Türkiye'de televizyon başında beni izleyecekler. Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandık. Yarın akşam iyi bir futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Maçı 2-1 kazanacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:12

İLGİLİ HABERLER