Gündem
  • 1.9.2011 00:06

RAUF DENKTAŞ'IN SAĞLIK DURUMU KRİTİK!..

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın sağlık durumu kritik. Ankara’da bir süredir tedavi gören ve dün Kıbrıs’a götürülen Denktaş’ın doktoru, şuurunun kapalı olduğunu, kalp ve solunumunun da makine destekli sağlandığı açıklandı.
24 Mayıs’ta, pıhtı atması sonucu beyin ana damarında tıkanıklık olan ve ardından Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde ameliyat edilen Rauf Denktaş, tedavisinin devamı için 8 Temmuz’da Ankara’ya getirildi. Türkiye Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisine devam dilen Denktaş, 25 Ağustos günü, beyinle kafatası arasında biriken kanın alınması için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde yeniden ameliyat edildi. Denktaş’ın tedavisine devam edilmek üzere dün askeri ambulans uçağıyla Ankara’dan KKTC’ye getirildi.

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın tedavisine YDÜ Hastanesi’nde devam edilecek. Bugün Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın doktorları KKTC Kurucu Cumhurbaşkanının sağlık durumunun kritik olduğunu, şuuru kapalı, kalp ve solunumu makine destekli sağlandığını açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:25

İLGİLİ HABERLER