İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, transfer listesine, şimdi Liverpool’da forma giyen eski defans oyuncusu Alvaro Arbeloa’yı da ekledi.
Liverpool Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, üst üste gerçekleştirdiği transferlerle dikkatleri üzerine çeken Real Madrid ile Arbeloa’nın transferi konusunda uzlaşıldı. 5,7 milyon dolara anlaşma sağlanan İspanyol futbolcunun transferinin, bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından tamamlanması bekleniyor.
Liverpool ile sözleşmesi dolmak üzere olan 26 yaşındaki Arbeloa, 2004-2005 sezonunda da Real Madrid formasını giymiş, oradan da Deportivo La Coruna’ya transfer olmuştu.
REAL MADRİD'DEN YENİ BOMBA!..

Hızlı Özet
“İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, transfer listesine, şimdi Liverpool’da forma giyen eski defans oyuncusu Alvaro Arbeloa’yı da ekledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray milli oyuncu için masada
Galatasaray ile Başakşehir’in Bertuğ Yıldırım transferi için resmi görüşmelere başladığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların ilk teklifini Kazımcan Karataş artı para şeklinde yapacağı iddia edildi.

İspanyollar Mourinho'nun yeni takımını duyurdu!
Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho, yıllar sonra Real Madrid'e döneceği haberleriyle gündemde. 63 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı ile resmi anlaşmanın birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor. Mourinho, 2010-2013 arasında çalıştığı İspanyol devinde biri La Liga olmak üzere 3 kupa kazanmıştı.

Şampiyonluk kutlamasında bir eksik: Formada yazan isim dikkat çekti
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, şampiyonluk kutlamasına Metehan Baltacı formasıyla çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun "9 ay futboldan men cezası" verdiği genç oyuncu, 'Futbolda bahis ve şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma' kapsamında 3,5 ay cezavinde kalmıştı.

Top çalma canavarı Ganalı Orta Saha Caleb Yirenkyi'nin menajeri Kemerburgaz'da
Süper Lig'de üst üste dördüncü zaferini kazanan Galatasaray, beşinci şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekibin, FC Nordsjaelland forması giyen 20 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Caleb Yirenkyi ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.