Spor
  • 16.9.2013 18:27

"Real Madrid'i daha önce yendik. Bu sefer de yenebiliriz"

Drogba, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim'in de katıldığı basın toplantısında, "Real Madrid'i daha önce yendik. Bu sefer de yenebiliriz. Bunun için gücümüz var. Öyle de olmasını diliyorum" dedi.

Fildişi Sahilli oyuncu, İspanyol ekibinin grubun favorilerinden biri olduğunu belirterek, "Deneyimli biriyim. Bu deneyimimi de mücadelelerde göstermek istiyorum. Ekip olarak iyi bir futbol oynayıp, gruptan çıkmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun Şampiyonlar Ligi'nde 50 golü olduğunu söylemesi üzerine 40 gol attığını hatırlatan Drogba, bu sezon kaç gol kaydedeceğine ilişkin soruya ise "Belki 50 yapabilirim" diyerek esprili yanıt verdi.

Drogba, kendinin gol atmasından ziyade takımın galip gelmesinin önemli olduğuna işaret ederek, "Umuyorum ki çok fazla gol atarım ama önemli olan ekibimizin kazanması. Yeter ki kazanalım, ben gol atmasam da olur" diye konuştu.

Bu arada, Fatih Terim'in kıyafetinde Drogba'nın, Fildişi Sahilli futbolcunun kıyafetinde ise Terim'in imzasının bulunması dikkati çekti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER