Spor
  • 30.4.2013 00:59

Real Madrid'in dünya yıldızı G.Saray'a geliyor

Real Madrid forması giyen Kaka'nın sezon sonunda Galatasaray'a gideceği iddia edildi
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa doğru giden Galatasaray'ın bir yandan da gelecek sezon için transfer girişimlerinden bulunduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslan'ın hedefindeki isimlerden birisi eski göz ağrısı; Kaka...

Sezon başında ısrarla istediği ancak kadrosuna katamadığı Kaka ile yeniden ilgilenmeye başladığı İtalyan basını tarafından ortaya atılan Galatasaray'ın bu transfer için sezon sonunun beklediği belirtildi. Ligin bitmesi ile takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kaka'nın ilk tercihinin İtalya olduğu ancak Brezilya ve Türkiye'den gelen tekliflerin de kendisini cezbettiği vurgulandı.

Başkan Aysal bir süre önce Sabah gazetesine verdiği röportajda Kaka'yı çok istediklerini, Real Madrid'in bedava verdiğini ancak ailesini ikna edemedikleri için transferi gerçekleştiremediklerini ifade etmişti. Tecrübeli futbol adamı, Robben iddiaları üzerine de "Büyük bir oyuncu alacağız ancak bu Robben olmayacak" açıklamasını yaparak bu ismin Kaka olabileceğine dair sinyaller vermişti.

AZİZ YILDIRIM'IN DA LİSTESİNDE

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Real Madrid'den Kaka'yı ve Ricardo Carvalho'yu transfer etmek istediği dış basında çıkan haberler arasında yer almıştı. AS'ta yer alan haberde Cristiano Ronaldo'yla birlikte en yüksek ücreti alan Kaka'yı sezon sonu elden çıkarmayı planlayan Florentino Perez'in Kaka'nın Fenerbahçe'ye transferine sıcak baktığı ve bu sayede de Ronaldo'nun yıllık ücretine de zam yapmanın daha da kolay olacağı vurgulanmıştı.

KAKA DA DOĞRULAMIŞTI

Mart ayında Fanatik’ten Edip Adanır’a konuşan Kaka da Galatasaray'ın kendisine olan ilgisini doğrulamıştı. Brezilyalı yıldız, "Galatasaray, beni sezon başında istedi, teklif de yaptı. Ancak o anki şartlar bu transfere uygun değildi. Demek ki kaderde transfer yokmuş" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Fotospor 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER